U bent hier

Doorverwijzer

Hoe vaak gebeurt het niet dat u een familielid hoort klagen over 'het werk'? Of een vriend. U maakt zich soms echt wel zorgen over de proporties die die problematiek aanneemt. Of u ziet steeds meer patiënten of cliënten met een 'burn out'; minstens met een ongezonde portie stress. 'Het werk niet af krijgen' of een foute balans werk-privé zijn er vaak de oorzaak van. U begeleidt 'een moeilijke geval' en krijgt stellig de indruk dat het niet zozeer een probleem van karakter is maar meer een van zinnig bezig zijn; ambities kunnen waarmaken.

Loopbaanbegeleiding kan uw familielid, vriend, patiënt of cliënt al een heel eind op weg helpen. Maar hoewel het een recht is voor elke werkende Vlaming, doet het zelden een belletje rinkelen. En u wil er natuurlijk wel eerst het fijne van weten vooraleer u het aanraadt.

Met deze website kan dat.

Heeft u concrete vragen? Wilt u weten wat loopbaanbegeleiding inhoudt? Aarzel dan zeker niet met ons contact op te nemen. U vindt hier heel makkelijk een loopbaanbegeleidingscentrum in de buurt.