U bent hier

Werkgever

"Elke werkgever heeft recht op blije, tevreden werknemers." Tovert dit een glimlach op uw gelaat? Maar denkt u tegelijkertijd "Mocht ik dat maar altijd voor elkaar krijgen!"?

Loopbaanbegeleiding kan u al een heel eind op weg helpen. Toch doet het nog bij te weinig werkgevers een belletje rinkelen. Of het foute. Want: "Werknemers die loopbaanbegeleiding volgen zoeken nadien toch steevast elders een job? Wat heb ik eraan?"

De praktijk van meer dan 9.000 loopbaantrajecten bewijst dat het vaak anders is. Meer nog; slechts 15% van alle trajecten leidt ertoe dat een werknemer van werkgever verandert. Liefst 85% blijft. Het verschil? Loopbaanbegeleiding heeft hen inzicht gegeven in het werk dat zij willen en dat u hen in de meerderheid van de gevallen ook kunt bezorgen. Maar je moet het van elkaar weten.

Waarin wij ons onderscheiden van de talrijke andere aanbieders? Wij benaderen jouw werknemer als mens in zijn of haar totale context en werken op maat. En dan maakt het niet uit of die werknemer bediende of arbeider is, hoog- of kortgeschoold, blank of gekleurd, piep- of niet-meer-zo-piepjong, met of zonder een beperking.

Heeft u concrete vragen? Wilt u weten wat loopbaanbegeleiding kan betekenen voor uw onderneming? Aarzel dan zeker niet met ons contact op te nemen. U vindt hier heel makkelijk een loopbaanbegeleidingscentrum in uw buurt.